DISPO


Main Page


Tilbud - Gratis bryter inkludert


Nettbutikk


Informasjon

Matavfallskvern - Hvorfor?

Matavfallskvern i husholdningen er en gammel og utprøvd måte å kildesortere   matavfall på. Den er enkel å bruke, derfor blir også avfallskvernen brukt. Tilbakemeldingene fra de som først har installert matavfallskvern, er uten unntak positive. Ingen kan tenke seg å kutte ut avfallskvernen.

Dispo matavfallskverner er bygget på avansert teknologi som gjør kvernenene svært effektive. Selve kvernprosessen foregår ved at avfallet blir kastet rundt i kvernen med stor hastighet. Avfallet blir i denne prosessen skviset og malt mot veggene. Når avfallet er ferdig malt, går dette sammen med vann inn i avløpsledningen og til nærmeste renseanlegg eller septiktank.

Det finnes flere gode grunner til å velge Dispo avfallskvern:

Vi har solgt matavfallkverner i Norge siden 2001 og kjenner derfor godt til hvilken kvalitet disse Matavfallskvernene står for.

Våre matavfallskverner er bygget i polypropylen/nylon, med "kverndeler"/slitedeler i rustfritt stål. Dette gjør kvernen 100% rustfri. Selv etter mange år i et fuktig miljø, er matavfallskvernen fortsatt like fin. 

Våre matavfallskverner bruker elektro- motorer som er bygget på kjent teknologi. Dette er stillegående motorer med stor driftsstabilitet og lang holdbarhet. Styrken i motoren gjør sitt til at kvernprosessen foregår uten fastkiling eller problemer av noe slag.

Mavfallskvernene vil i de fleste tilfeller passe rett inn i eksisterende oppvaskbenk og rørsystem.

Matavfallskvernene blir levert både med og uten bryter

 

DISPOPhone no.: +47 70 27 36 80Nettstedskart